Opinie o programie



 

OPINIE O PROGRAMIE DO 2016 ROKU -

-> SPRAWDŹ TUTAJ <-

 


 

OPINIE O PROGRAMIE OD 2017 DO 2019 ROKU ZNAJDUJĄ SIĘ PONIŻEJ:

 

    KBI

    Wynik 96% na egzaminie pisemnym w sesji WIOSNA 2019. Bardzo duża powtarzalności. Polecam i pozdrawiam

    • Izba: Lubuska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Sami_architekt

    Polecam program dla ARCHITEKTÓW. Przygotowywałem się z programem do egzaminu, który odbył się w czerwcu 2019. Wynik osiągnąłem na poziomie 98%. Tylko na jedno pytanie się pomyliłem. Program w zupełności wystarczy podczas nauki do egzaminu pisemnego. Na ustnym miałem segregator. I tutaj bardzo dobrą rzeczą jest to, że były wszystkie wydrukowane i aktualne akty prawne. Nie musiałem czekać aż ktoś znajdzie odpowiedź na swoje pytania, tylko po wylosowaniu zestawu mogłem od razu szukać odpowiedzi.

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Architektoniczna - projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 98
    KB3

    Dzień dobry, program zakupiłem w lutym 2019 w promocji 3 w 1 z segregatorem. Do egzaminu przygotowywałem się 3 miesiące, ponieważ program posiada bardzo obszerną bazę pytań. Na egzaminie w maju dla mojej specjalności powtórzyło się około 97% pytań. Na ustnym dużo pytań powtórzyło się z trybu Egzamin Ustny + mogłem korzystać z zakupionego segregatora. Reasumując wasz portal przygotowuj kompleksowo do egzaminu pisemnego oraz ustnego. Super

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Lipko

    Ze specjalności drogowej powtórzyło się bardzo dużo pytań. Osiągnąłem wynik 95% na egzaminie pisemnym. W programie bardzo dobrą opcją są podpowiedzi obrazkowe i rysunkowe, a także przytoczenie do każdego pytania odpowiedniego paragrafu z przepisów budowlanych, dzięki temu wiadomo czego pytanie dotyczy i w taki sposób szybciej zapamiętywałem poprawne odpowiedzi. Na egzamin ustny przygotowałem się z trybem Egzamin Ustny oraz z segregatorem. Polecam

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Drogowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Rurek

    Egzamin w maju 2019 (sesja wiosenna). Ze specjalności sanitarnej do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń zdobyłem 96% punktów na egzaminie pisemnym. Na egzaminie ustnym korzystałem z segregatora zakupionego oraz trybu Egzamin Ustny. Trudno znaleźć jakieś minusy. Dlatego polecam wszystkim.

    • Izba: Małopolska
    • Specjalność: Sanitarne - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    El

    Program bardzo dobrze opracowany. Podpowiedzi w formie obrazków pozwalają na szybkie zapamiętanie poprawnych odpowiedzi. Powtarzalność dla mojej specjalności wyniosła około 96%. Nauka z programem gwarantuje sukces na egzaminie. Do tego poczytałem trochę przepisów budowlanych i na ustnym również poszło wszystko po mojej myśli. Pozdrawiam elektryków

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Elektryczne - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Drum89

    Dzień dobry, do egzaminu podchodziłem w poprzedniej sesji w maju. Polecam program zarówno do nauki na egzamin pisemny oraz egzamin ustny. Jest to chyba najbardziej kompletny program, który przygotowuje do tych dwóch części egzaminów. Będę podchodził również do przyszłego egzaminu w listopadzie do drugich uprawnień budowlanych i też tylko uczę się z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE. Pozdrawiam

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 98
    Opinia

    Dzień dobry, uczyłem się programu do egzaminu ze specjalności hydrotechnicznej i muszę przyznać, że jest to najlepszy program do nauki do tej specjalności. Co roku bardzo mało osób podchodzi do egzaminu z hydrotechniki, a twórcy programu dbają nawet o takie specjalności. Powtarzalności na moim egzaminie to około 94%.

    • Izba: Warmińsko-Mazurska
    • Specjalność: Hydrotechniczna - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Ocena

    Dziękuję za to, że mogłem uczyć się z waszego programu. To bardzo przydatne narzędzie 🙂 Nauczyłem się bazy pytań i wszystko poszło jak z płatka. Dla branży mostowej program idealny.

    • Izba: Małopolska
    • Specjalność: Mostowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Kolejarz

    Również polecam program tak jak użytkownicy z poprzednich opinii. Dla specjalności kolejowej powtarzalność sięgała zgodnie z opisem na stronie do 95%. Z samym programem nauka do egzaminu to czysta przyjemność. Baza pytań przygotowana typowo również dla specjalności kolejowej, co jest rzadko spotykane. Pozdrawiam

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Kolejowa - sterowanie ruchem - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Arch34

    Egzamin ze specjalności architektonicznej zdawałam 7.06.2019 w Izbie Pomorskiej. Tak naprawdę dzięki programowi zdałam egzamin pisemny i ustny. Na egzaminie pytania były jak z bazy lub sens był bardzo zbliżony i nie było możliwości odpowiedzieć nieprawidłowo. Mogę powiedzieć, że jest to najlepszy program dla architektów.

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Architektoniczne - projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Marta Zborowczyk

    Polecam dla osób zdających uprawnienia budowlane w specjalności mostowej. Program idealnie skrojony dla naszej branży. Pozdrawiam

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Mostowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Kons-bud

    Program bardzo przydał się na egzaminie pisemnym oraz ustnym. Egzamin zdawałem w sesji wiosennej 2019 ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń. Zakupiłem pakiet 3 w 1 z segregatorem i trybem Egzamin Ustny w promocyjnej cenie. To był najdroższy pakiet, ale dzięki temu miałem wszystko czego potrzebowałem do nauki. Nie musiałem szukać sam aktualnych przepisów, ponieważ wszystko otrzymałem i mogłem skupić się na nauce.

    Dzięki Wam egzamin to pestka. Pozdrawiam i bardzo bardzo dziękuję.

    • Izba: Zachodnio-pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Road

    Jestem po egzaminie z 17.05.2019 - izba Lubuska. Na egzaminie testowym cały test rozwiązałam po 15 minutach. Byłam w szoku, że faktycznie dużo pytań się powtórzyło lub sensem było bardzo zbliżone do tych z bazy pytań. Podczas nauki bardzo pomogła mi karta podpowiedzi z obrazkami i rysunkami, które są bardzo intuicyjne i naprawdę ułatwiają naukę. Również Baza trudnych pytań jest bardzo przydatna. Egzamin zdany. Nic tylko się cieszyć 🙂

    • Izba: Lubuska
    • Specjalność: Drogowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Gubis

    Oceniam powtarzalność bazy pytań z programu na 95% na egzaminie 17.05.2019 dla specjalności instalacji elektrycznych i energetycznych do kierowania robotami budowlanymi i do projektowania bez ograniczeń. Wszystko zgodne z opisem na stronie. POLECAM

    • Izba: Świętokrzyska
    • Specjalność: Elektryczna - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Opinia - sanitarne

    Wszystko poszło jak należy 🙂 Naukę rozpocząłem około 3 miesięcy przed egzaminem. Do przerobienia dla mojej specjalności było około 4500 pytań. Super sprawą przy nauce są podpowiedzi w formie obrazków i rysunków. Przy tak dużej bazie pytań bardzo ułatwia to zapamiętywanie poprawnych odpowiedzi. Baza pytań bardzo dobrze dopasowana do specjalności sanitarnej. Polecam też segregator aktów prawnych, w którym są akty w formie ujednoliconej ze wszystkimi zamianami w przepisach. Powtarzalność to około 94% na moim egzaminie.

    • Izba: Lubelska
    • Specjalność: Sanitarne - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Konstrukcje

    Dla uprawnień projektowych bez ograniczeń dla mojej specjalności pojawiło się około 95% z bazy programu. Program bardzo dobrze przygotowany dla osób, które zdają drugie uprawnienia budowlane. Wcześniej zdawałem wykonawcze bez ograniczeń i też uczyłem się z tym portalem. Jesteście wspaniali 🙂

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Konstrukcje-budowlane - projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Konstruktor

    Na egzaminie w dniu 17.05.2019 przystąpiłem do egzaminu pisemnego. Dla mojej specjalności powtórzyło się około 96% pytań. Nauka z samej bazy pytań programu jest wystarczająca. Mają największą bazę, bo prawie 5000 pytań i praktycznie z każdego paragrafu każdego rozporządzenia i ustawy, więc nie ma opcji, aby coś zaskoczyło na egzaminie, jeżeli nauczy się całej bazy pytań. POLECAM

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlane - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Małgorzata Ostrowska

    Jak dla mnie program jest fantastyczny. Daję 100%, bo nauka z programu jest bardzo przyjemna i co najważniejsze efektywna, a na egzaminie efektowna 🙂 Bazowałam tylko na samym programie ucząc się do egzaminu w sesji majowej 2019. Bardzo duża powtarzalność pytań. Po 15 minutach już miałam wszystko rozwiązane i tylko siedziałam i spokojnie sprawdzałam czy nigdzie nie popełniłam błędu.

    Segregator z trybem Egzamin Ustny bardzo pomocny przy egzaminie ustnym. Również dużo pytań powtórzyło się. Dziękuję i polecam wszystkim

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 100
    Wod-kan

    Na moim egzaminie zdobyłem 96% punktów. Do uprawnień sanitarnych zdecydowanie najlepszy program.

    • Izba: Śląska
    • Specjalność: Sanitarne - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    El

    W izbie Wielkopolskiej dla specjalności elektrycznej do kierowania robotami budowlanymi i do projektowania bez ograniczeń powtórzyło się około 96%. Izba chyba nie ma znaczenia, ponieważ egzamin jest identyczny w całej Polsce i we wszystkich izbach, więc jeszcze bardziej super. Polecam opcję z segregatorem, ponieważ można dużo doczytać i później po egzaminie również korzystać z przepisów. Pozdrawiam

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Elektryczne - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Sanitarka

    Po egzaminie z sesji majowej 2019 ze specjalności sanitarnej powtórzyło się około 96% pytań. Egzamin do przodu. Bez waszej pomocy musiałbym czytać wszystkie przepisy, a tak tylko poświęciłem czas na naukę bazy pytań. Pozdrawiam

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Sanitarne - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Ocena

    Ze specjalności sanitarnej powtórzyło się około 95% zgodnie z opisem na stronie. Pytania praktycznie identyczny lub bardzo podobne w sensie brzmienia. Karta podpowiedzi w formie rysunków jest bardzo pomocna i super wykonana. Polecam szczególnie opcję z segregatorem, który można zabrać na egzamin i zaznaczyć sobie najważniejsze rzeczy, aby potem szybko je znaleźć.

    • Izba: Świętokrzyska
    • Specjalność: Sanitarne - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Opinia

    Po egzaminie postanowiłem, że napisze opinię i wystawię ocenę. Program jest bardzo pomocnym narzędziem podczas nauki. Zdobyłem 97% punktów na egzaminie pisemnym. Do egzaminu przygotowywałem się 3 miesiące, ucząc się po kilkanaście pytań dziennie.

    Po egzaminie pisemnym zacząłem uczyć się do ustnego z trybu Egzamin Ustny. Na docelowym egzaminie dostałem pytania z praktyki, którą odbywałem na obiekcie przemysłowym i pytania, które powtórzyły się z programu. Program bardzo mi pomógł i tą opinią się odwdzięczam się. Pozdrawiam wszystkich serdecznie

    • Izba: Zachodnio-pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Sanitarne

    Super program z bardzo dużą powtarzalnością pytań na egzaminie. Jestem po odebraniu decyzji i awansowałem w pracy + podwyżka. Róbcie uprawnienia budowlane.

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Sanitarne - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Sonifx

    Program TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2019 w wersji na komputer oraz telefon zakupiłem 3 miesiące przed egzaminem. Później dokupiłem segregator. Co mogę powiedzieć? Jestem po egzaminie baza pytań na egzaminie pisemnym powtórzyła się w około 95%, a pytania z trybu Egzamin Ustny w około 92%. Bez programu ciężko by było przyswoić wiedzę ze wszystkich aktów prawnych. Program bardzo ładnie selekcjonuje wiedzę i ucząc się systematycznie można przygotować się do egzaminu w 100%. Polecam i życzę powodzenia innym

    • Izba: Kujawsko-pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Mostowa

    Powtórzyło się 96% pytań bazy programu dla specjalności mostowej w sesji wiosennej 2019.

    • Izba: Małopolska
    • Specjalność: Mostowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Dorota Z

    Elektrycy mogą śmiało uczyć się z tego programu. Bardzo duża powtarzalność na egzaminie pisemnym 94% punktów udało mi się uzyskać. Egzamin ustny to był trudny. Tutaj również pomógł mi tryb Egzamin Ustny. Pytania z przepisów i praktyczne powtórzyły się, a z praktyki to już sam wiedziałem co odpowiedzieć, ponieważ rzetelnie odbyłem praktykę zarówna na budowie jak i w biurze projektowym. Dziękuję

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Elektryczne - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Guliwer

    Baza pytań programu idealnie wpisuje się w branżę architektoniczną. Polecam wszystkim architektom. Na egzaminie powtórzyło się około 96% pytań. Na ustnym również z trybu Egzamin Ustny.

    • Izba: Śląska
    • Specjalność: Architektoniczna - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Darek - drogi

    Program bardzo dobrze się spisał przygotowując mnie do egzaminu. Bardzo dobra skuteczność. Jeżeli ktoś nauczy się całej bazy pytań to nie ma opcji, aby nie zdał. Super sprawa.

    • Izba: Lubleska
    • Specjalność: Drogowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Marek Szymański

    Program bardzo pomógł mi na egzaminie. Osiągnąłem wynik 97%. Polecam opcję z segregatorem z ujednoliconymi aktami prawnymi. Nie musiałem szukać zmian w przepisach, ponieważ wszystko tam jest już naniesione - a ostatnio np. Prawo Budowlane zmieniało się kilka razy. Na ustnym również korzystałem z segregatora, zaznaczyłem kolorowymi karteczkami najważniejsze przepisy i bardzo szybko znalazłem odpowiedzi na wylosowane pytania. Polecam

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Gość

    Najlepszą opcją jest opcja zestawu 3 w 1 z segregatorem. Dostałem rabat. Mój wynik to 95% na egzaminie pisemnym oraz podobnie z ustnym. Bardzo dobrze skonfigurowany program pod kątem specjalności drogowej. Polecam

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Drogowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Tadeusz Borowiak

    Polecam, powtarzalność rzędu 95% na egzaminie pisemnym i podobna na ustnym. Pozdrawiam

    • Izba: Podlaska
    • Specjalność: Sanitarne - projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Użytkownik - architekt

    Program stworzony dla architektów. Przejście przez egzamin zarówno pisemny jak i ustny bez tego programu byłby nie do pomyślenia. Mój wynik to 97% z pisemnego i podobnie z egzaminu ustnego. Polecam opcję z segregatorem, ponieważ po egzaminie segregator zawsze się przyda, aby szybko można było zerknąć do przepisów. Pozdrawiam, Arch

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Architektoniczna - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Feldek

    Jeżeli chodzi o uprawnienia architektoniczne to jest najlepszy program w sieci. Na ostatnim egzaminie w dniu 7 czerwca 2019 bardzo dużo pytań się powtórzyło lub było podobnych. Również z tego co przeszukałem na innych stronach to jedyny program, który oferuje pytania na egzamin ustny z odpowiedziami. Pełen profesjonalizm.

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Architektoniczne - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Daniel Maciejczyk

    Podchodziłem tylko do egzaminu ustnego, ponieważ wcześniej miałem już zaliczoną część testową. Korzystałem z trybu Egzamin Ustny 2019 przygotowując się do drugiej części egzaminu. Dokupiłem segregator i tak poszedłem na egzamin. Pytania powtórzyły się dla mojej specjalności i miałem dwa pytania bezpośrednio z praktyki. Komisja jest w stanie rozpoznać kto rzetelnie przeszedł praktykę. Ogólnie polecam portal i program

    • Izba: Opolska
    • Specjalność: Drogowe - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Arch

    Bardzo przydatny program dla architektów. Mój wynik na egzaminie to 95%. Fajnie wyglądają podpowiedzi w formie rysunków, które ułatwiły przygotowania do egzaminu pisemnego. Wcześniej zdawałam uprawnienia budowlane w specjalności architektonicznej do kierowania robotami budowlanymi i też korzystałam z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2019. Jak najbardziej polecam. Pozdrawiam serdecznie, Karolina

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Architektoniczne - projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Architekt

    Jestem po egzaminie na uprawnienia budowlane w specjalności architektonicznej. Egzamin 7.06.2019 w izbie Mazowieckiej. Na egzaminie pisemnym powtórzyło się 97% z programu. To chyba jedyny odpowiedni program dla architektów. Polecam wszystkim zamierzających zdawać uprawnienia architektoniczne w przyszłości. Architekt

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Architektoniczna - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Bridge

    Polecam dla zdających uprawnienia mostowe do kierowania robotami budowlanymi. Program bardzo się przydał. Dzięki programowi osiągnąłem wynik 94% na pisemnym i 92% na ustnym. POLECAM

    • Izba: Warmińsko-mazurska
    • Specjalność: Mostowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Użytkownik3

    Program bardzo pomocny. Karta podpowiedzi również bardzo przydatna przy nauce. Bardzo fajne rysunki do pytań ułatwiające naukę. Na ustny również polecam. Pozdrawiam serdecznie, Kasia

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Mur

    Swój egzamin pisemny rozwiązałem po kilkunastu minutach. Pytania bardzo podobne jak w programie. Jeżeli ktoś nauczy się całej bazy pytań to nic go nie zaskoczy na egzaminie. Egzamin ustny zdałem również dzięki nauce z trybu Egzamin Ustny. Polecam segregator, który można zabrać ze sobą na egzamin. Fajnie, że dajcie kolorowe karteczki samoprzylepne 🙂

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Waldemar

    Jestem bardzo zadowolony z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2019. Zakupiłem promocje 3 w 1 - wersje na komputer + telefon + segregator aktów prawnych. Dzięki temu miałem wszystko czego było mi potrzeba do nauki. Jeżeli chodzi o specjalność elektryczną to najlepsza baza pytań.

    • Izba: Małopolska
    • Specjalność: Elektryczne - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    KB - egzamin 2019

    Zdobyłem 96% na egzaminie pisemnym. Natomiast do egzaminu ustnego uczyłem się z trybu Egzamin Ustny i również wszystko poszło po mojej myśli. Cieszę się, że Wam zaufałem. Będę polecał swoim znajomym.

    • Izba: Małopolska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Gość 2

    Jestem po egzaminie pisemnym i ustnym. Baza pytań programu jest bardzo dobrze przygotowana pod kątem tych dwóch egzaminów. Uczyłem i przygotowywałem się tylko z pomocą programu z tego portalu. Gdybym miał wydać na program nawet 1000 zł to bym wydał, bo bez niego mogłoby być ciężko. Jesteście super. M.

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Sanitarna - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    KB

    Dzisiaj miałem egzamin testowy. Po 20 minutach wszystko napisałem. Za trzy dnia mam ustny. Mam nadzieję, że pójdzie tak jak pisemny

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Gość

    Powtórzyło się około 95% pytań.

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Konstruktor/Kierownik budowy

    Na egzaminie dla mojej specjalności pojawiło 95% pytań z bazy programu - tylko ile jest deklarowane przez innych użytkowników mających doświadczenie w nauce do egzaminu. To były moje drugie uprawnienia, ponieważ projektowe zdawałem rok temu i też z tym programem. Dziękuję, że jesteście i pomagacie zdającym - bo stres jest duży przed egzaminem.

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Posiadacz programu

    Program idealny dla osób zdających uprawnienia budowlane ze specjalności mostowej. Korzystałem i się nie zawiodłem. Nauka wszystkich 4500 pytań zajęło mi około 2 miesięcy. Na egzaminie rozwiązałem test w 20 minut. Teraz przygotowuje się do ustnego z trybu Egzamin Ustny i mam nadzieję na podobną powtarzalność Pozdrawiam, odezwę się jeszcze.

    • Izba: Lubuska
    • Specjalność: Mostowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Drogi

    Mój wynik to 94% z części pisemnej egzaminu. Jeżeli chodzi o specjalność drogową to program jest bardzo dobrze dopasowany do tej specjalności. Uczyłem się tylko korzystając z programu i nic więcej nie trzeba. Podpowiedzi w formie obrazków bardzo pomagają przy zapamiętywaniu poprawnych odpowiedzi. Licencja w porównania z jakością bazy pytań programu mało kosztuje. Polecam

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Drogowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Opinia

    Jestem pod wrażeniem powtarzalności bazy pytań na egzaminie. Zdawałem wcześniej egzamin z tej samej specjalności, ale do kierowania robotami budowlanymi - wtedy też była duża powtarzalność. Najlepiej zakupić pakiet 3 w 1 z segregatorem, ponieważ wtedy otrzymuje się komplet wszystkich niezbędnych materiałów przygotowujących do egzaminu. Pozdrawiam

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Drozd

    Program świetny i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane w 100% zarówno do części pisemnej jak i ustnej. W przypadku specjalności drogowej dużo jest aktów prawnych i ustaw do przyswojenia. Program dobrze segreguje informację przez co wszystko łatwiej wchodzi do głowy. Polecam

    • Izba: Warmińsko-mazurska
    • Specjalność: Drogowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Po sesji wiosna 2019

    Program jest genialny. Na egzaminie zaskoczyło mnie tylko 1 pytanie, które było inne. Reszta pytań taka jak w bazie programu. Polecam Polecam Polecam

    • Izba: Rzeszowska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Drogowiec

    Uprawnienia budowlane w specjalności drogowej do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń zdawałem w sesji 17 maja 2019 w izbie podlaskiej. Uzyskałem wynik 96% z części testowej programu. W programie najbardziej podobała mi się karta podpowiedzi oraz tryb Egzamin Ustny. Taka rada ode mnie. Najlepiej uczyć się równolegle do egzaminu pisemnego oraz ustnego, ponieważ pomiędzy tymi dwoma egzaminami jest tylko kilka dni nauki i nie ma szans, aby się wyrobić.

    • Izba: Podlaska
    • Specjalność: Drogowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    IS

    Polecam dla osób zdających uprawnienia budowlane w specjalności sanitarnej.

    • Izba: Świętokrzyska
    • Specjalność: Sanitarna - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Michał Borkowski

    Z czystym sumieniem polecam.

    • Izba: Lubleska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Marix1985

    Polecam.Bardzo duża powtarzalność.

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 97
    Mosty

    Egzamin ze specjalności mostowej w dniu 17 maja 2019. Powtórzyło się 94% pytań. Dwa pytania były nowe. Program super i bardzo pomocny. Do ustnego przygotowuje się również z tym portalem. Pozdrawiam

    • Izba: Dolnośląska
    • Specjalność: Mostowa - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Grzegorz Malec

    Na egzaminie w maju 2019 dla specjalności elektrycznej powtórzyło się do około 94% pytań z programu. Z programem TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2019 zdaje już drugie uprawnienia. Pierwsze zdawałem w specjalności konstrukcyjno-budowlanej do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń i powtarzalność była podobna. Z programu oraz segregatora korzystam również teraz, aby odświeżać wiedzę z przepisów i bazować ciągle na aktualnych przepisach.

    • Izba: Zachodniopomorska
    • Specjalność: Elektryczne - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    MagdalenaD

    Super program. Ze specjalności sanitarnej powtórzyło się około 95% pytań z bazy programu. Wystarczyło tylko opanować wszystkie pytania i egzamin do przodu. Bez programu byłoby ciężko opanować tak obszerny materiał. Pozdrawiam

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Instalacje sanitarne - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Użytkownik

    Egzamin zdawałem 17 maja 2019 w izbie Śląskiej. Korzystałem z programu zakupionego w promocji 3 w 1 z segregatorem. Po całej przeprawie przez egzamin pisemny oraz ustny mogę polecić ten program. Fajną robotę robią podpowiedzi rysunkowe do pytań i baza trudnych pytań dostępna w programie. Na jesień 2019 będę zdawał swoje drugie uprawnienia, więc na pewno będę korzystał z tego programu.

    • Izba: Śląska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Mostowiec

    Polecam mostowcom to oprogramowanie. Pytania aktualne i dopasowane pod branżę mostową. Mój wynik na egzaminie to 96%. Polecam również do nauki na egzamin ustny tryb Egzamin Ustny. Przygotowywałem się z niego do drugiej części egzaminu na uprawnienia budowlane. Wszystko zdane i teraz tylko czekam na wręczenie decyzji

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Mostowa - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Hydro

    Podchodziłem do egzaminu z bardzo niszowej specjalności jaką jest specjalność hydrotechniczna. Bałem się, że na egzaminie będzie ciężko i że nie ma na rynku starannie opracowanych pytań w programach dla tej specjalności. Myliłem się. Ucząc się z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2019 na egzaminie pisemnym zdobyłem 93% punktów. Bazowałem tylko na pytaniach z programu. Cieszę się, że program jest dla wszystkich specjalności i bardzo mi dzięki temu pomógł. Pozdrawiam

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Hydrotechniczna - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 93
    Kasia - konstruktor

    Jeżeli chodzi o specjalność konstrukcyjno-budowlaną do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń to baza programu jest genialna. Tylko 2 pytania na egzaminie były inne. Reszta jak najbardziej się powtórzyła lub była sformułowana podobnie do pytań z bazy. Podpowiedzi obrazkowe i tekstowe z odwołaniem do tekstu ustaw bardzo pomocne. Powodzenia

    • Izba: Opolska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    INSAN

    Specjalność sanitarna do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń. Na moim egzaminie pisemnym pojawiło się około 96% pytań z programu. Mistrzostwo świata 🙂 Dziękuję autorom za pomoc i szybkie odpisywanie na maile przed egzaminem.

    • Izba: Kujawsko-pomorska
    • Specjalność: Sanitarne - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    Elektryk

    Nauka to egzaminu z tym portalem to czysta przyjemność. Nauczyłem się na blachę wszystkich pytań z bazy programu na komputer i na telefon. Pisemny zdany bez problemu. Do ustnego uczyłem się z trybu Egzamin Ustny i zabrałem ze sobą segregator zakupiony u Was na stronie. Pięknie dziękuję 🙂

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Elektryczne - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Uprawnienia kolejowe

    Tak jak ktoś pisał tutaj wcześniej, że to chyba jedyny program w sieci posiadający bazę pytań pod uprawnienia budowlane dla specjalności kolejowej. Akurat mój egzamin dotyczył sterowania ruchem. Program bardzo pomocny. Polecam zdającym w następnych sesjach. Pozdrawiam serdecznie

    • Izba: Podkarpacka
    • Specjalność: Kolejowe (sterowanie ruchem) - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 93
    Opinia po egzaminie

    Jestem elektrykiem. Z programem uczyłem się do swojego egzaminu na uprawnienia budowlane w izbie Małopolskiej. Powtarzalność pytań na pisemnym wyniosła 94%. To jest chyba jedyny program na rynku, który posiada wszystkie akty prawne po zmianach przepisów i na ich najwięcej. Super sprawą jest Baza trudnych pytań i karta podpowiedzi w formie obrazków. Polecam i to jest szczera opinia

    • Izba: Małopolska
    • Specjalność: Instalacje elektryczne - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 94
    Łukasz

    Jedyny program na rynku oferujący realna pytania ze specjalności kolejowej. Naukę rozpocząłem 3 miesiące przed egzaminem. Do opanowania było około 4000 pytań testowych ABC. Wykucie całej bazy = sukces na egzaminie.

    • Izba: Wielkopolska
    • Specjalność: Kolejowa (obiekty budowlane) - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 92
    Misiek89

    Super program. Zakupiłem wersję 3 w 1 z segregatorem. Na egzaminie pisemnym powtórzyło się około 95%. Tak naprawdę nic mnie nie zaskoczyło, bo wszystko było w programie. Segregator również super sprawa, ponieważ mogłem zabrać go ze sobą na egzamin ustny. Wszystko aktualne i na najwyższym poziomie

    • Izba: Pomorska
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze i projektowe bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 95
    Marek Sypniewicz

    Dzień dobry, korzystałem z programu podczas przygotowań do egzaminu w sesji majowej 2019. Uczyłem się tylko z niego. Uzyskałem 96% punktów, czyli tyle ile pytań powtórzyło się z bazy tego programu. Polecam w szczególności osobom, które starają się o uprawnienia budowlane konstrukcyjne. Bardzo duże ułatwienie. Do egzaminu ustnego również uczyłem z dodatku trybu Egzamin Ustny. Również mi bardzo pomógł. Pozdrawiam przyszłych zdających

    • Izba: Mazowiecka
    • Specjalność: Konstrukcyjno-budowlana - wykonawcze bez ograniczeń
    • Sesja egzaminacyjna: WIOSNA 2019
    • Powtarzalność: 96
    sigi

    Polecam!

      Rafał

      Zakupiłem w opcji 2w1 i jestem bardzo zadowolony, bardzo pomocny program do nauki rozległego materiału, bardzo duża baza pytań testowych.
      Firma godna polecenia, chyba najlepsza na rynku….POLECAM….

        Kolejne uprawnienia budowlane

        Witam wszystkich. Obecnie przygotowuje się z programem do sesji WIOSNA 2019. Uczę się z tej strony już na drugie uprawnienia budowlane. Pierwsze zdałem ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej bez ograniczeń. Na egzaminie testowym powtórzyło się około 96% pytań. Polecam pakiet 3 w 1 z segregatorem i trybem Egzamin Ustny, ponieważ w poprzedniej miałem taki pakiet i nic nie musiałem więcej szukać, tylko zająłem się naukę do egzaminu. Pozdrawiam i życzę przyjemnej nauki

          Martyna Porębka

          Podpowiedzi RYSUNKOWE i OBRAZKOWE są genialne. POLECAM

            Użytkownik programu

            Egzamin w sesji JESIEŃ 2018 w dniu 23.11.2018. Specjalność sanitarna projektowe i wykonawcze bez ograniczeń w izbie Mazowieckiej. Egzamin zdany bez najmniejszego problemu (98%) przy nauce z programem TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2018. Zgadzam się z poprzednikami, że podpowiedzi rysunkowe bardzo ułatwiają naukę.

              Magda - architekt

              Dzień dobry, egzamin zdawałam ze specjalności architektonicznej w sesji jesień 2018. Jestem po egzaminie w izbie mazowieckiej. Na karcie powtórzyło się około 96% pytań z programu. Pozdrawiam

                Architekt_2018

                Jestem architektem. Korzystałem z programu w przygotowaniach do egzaminu 7 grudnia 2018. Wynik 98%. Bardzo duża powtarzalność pytań z bazy programu. Do ustnego przygotowywałem się z rozszerzenia tryb Egzamin Ustny oraz zabrałam ze sobą segregator ze wszystkimi aktami prawnymi. Bardzo mi pomogliście. Dziękuję i będę Was polecać innym. Pozdrawiam

                  Użytkownik

                  Jestem po egzaminie na uprawnienia budowlane z dnia 23.11.2018 (sesje jesień 2018). Specjalność konstrukcyjno-budowlana projektowe bez ograniczeń. Dla tej specjalności powtarzalność wyniosła około 94%. Do ustnego przygotowywałem się z trybu Egzamin Ustny oraz z segregatora aktów prawnych. Podpowiedzi obrazkowe bezcenne. Zgadzam się z kolegami. Pozdrawiam

                    Konstrukcyjne - wykonawcze bez ograniczeń

                    Egzamin w izbie Pomorskiej. Nauczyłem się wszystkich pytań z bazy i egzamin zdany bez problemu. Dodam, że moja specjalność to konstrukcyjno-budowlana wykonawcze bez ograniczeń. Polecam

                      MarcoV

                      Polecam. Na prawdę pomocny program

                        Elektryka

                        Witam, Egzamin listopad 2018. Do egzaminu podchodziłem w izbie śląskiej w specjalności elektrycznej - wykonawcze bez ograniczeń. Powtarzalność na poziomie 94%.

                          Marcin K

                          Izba Dolnośląska, specjalność konstrukcyjno-budowlana wykonawcze bez ograniczeń. Wynik z egzaminu pisemnego 98%. Z egzaminu ustnego 94%. Polecam i pozdrawiam

                            Gość

                            Dobry wieczór, korzystałam z programu ucząc się do egzaminu w sesji JESIEŃ 2018. Specjalność instalacje sanitarne wykonawcze i projektowe bez ograniczeń. Izba Mazowiecka. Na egzaminie pisemnym powtórzyło się około 94% pytań z programu. Do zakupu zachęciła mnie największa baza pytań oraz podpowiedzi rysunkowe z odwołaniem do rozporządzenia. Pozdrawiam

                              Użytkownik

                              Podchodziłem do egzaminu w sesji JESIEŃ 2018 ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń. Egzamin zdany. Z bazy pytań na egzaminie pojawiło się około 96% pytań. Bezkonkurencyjny program, ponieważ jako jedyny posiada do każdego pytania podpowiedzi w formie obrazków i rysunków. POLECAM

                                Specjalność sanitarna

                                Korzystałem z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2018 przygotowując się do egzaminu w sesji JESIEŃ 2018 w specjalności sanitarnej bez ograniczeń. Egzamin zdany. Powtarzalność wyniosła około 94%. Polecam również tryb Egzamin Ustny do przygotowania się na egzamin ustny. Kupiłem również segregator z aktami prawnymi, który zabrałem ze sobą na egzamin. Podpowiedzi obrazkowe bardzo ułatwiają naukę. Dzięki nim bardzo szybko nauczyłem się poprawnych odpowiedzi. Pozdrawiam

                                  Marcin Bednarz

                                  Dobry wieczór, Egzamin zdawałem w listopadzie 2018 w specjalności konstrukcyjno-budowlanej bez ograniczeń do projektowania i kierowania robotami budowlanymi. Korzystałem z kilku programów, ale ten posiada największą powtarzalność pytań na egzaminie. Na mojej karcie powtórzyło się 96% z bazy programu. Również chciałbym podkreślić, że tylko w tym programie były najaktualniejsze pytania i odpowiedzi - szczególnie paragraf 104 Rozporządzenie dot. usytuowania budynków. Od 01.01.2018 w tym rozporządzeniu weszło bardzo dużo zmian, natomiast przepisy z paragrafu 104 wchodziły w życie dopiero od 9 grudnia 2018. W programie TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2018 było to uwzględnione, natomiast w innych nie. Stwierdzam, że jest to najsolidniejszy program. Polecam przyszłym zdającym. Pozdrawiam

                                    Mosty

                                    Specjalność mostowa - wykonawcze bez ograniczeń, podczas sesji JESIEŃ 2018 powtórzyło się około 92% pytań z programu. Bez waszej pomocy bym nie dał rady. Dzięki

                                      Elektryk - kierownik

                                      Z elektrycznych powtórzyło się około 94% na egzaminie w sesji jesień 2018. Powodzenia

                                        Kasia Sosnowska

                                        Dobry wieczór, jestem po egzaminie ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej wykonawcze bez ograniczeń. Na moim egzaminie powtórzyło się około 96% pytań. Izba mazowiecka. Pozdrawiam

                                          Uprawnienia kolejowe

                                          Witam, pewnie jestem jednym z niewielu rodzynków, którzy podchodzili do egzaminu w specjalności kolejowej - wykonawcze bez ograniczeń. Program bardzo pomocny. Z bazy pytań programu pojawiło się około 92% pytań na egzaminie pisemnym. Korzystałem również z trybu Egzamin Ustny. Komisja Kwalifikacyjna w województwie Mazowieckim była bardzo miła i pomagała podczas odpowiedzi. Pewnie dlatego, że było nas mało. Moje pytania z ustnego z zestawu nr 3:
                                          1. Czy jest możliwe istotne odstępstwo od projektu w przypadku wydania decyzji o pozwoleniu na budowę i jeśli tak, to w jaki sposób jest to możliwe?
                                          2. Kto wydaje decyzje o lokalizacji linii kolejowej?
                                          3. Opisać jak kształtuje się niweleta toru na obiekcie powyżej 30 m?
                                          4. Omówić jak sprawdza się przekroczenia temperatury neutralnej (przekroczenia sił) w torze bezstykowym?
                                          5. Opisać zasady przy kształtowaniu skrzyżowań drogowo-kolejowych.
                                          6. Omówić rodzaje i podział przytwierdzeń do podkładów.
                                          7. Nawierzchnia na przejazdach drogowo-kolejowych.
                                          8.Scharakteryzować podtorze i wymagania jakie musi spełniać, możliwości jego umacniania oraz opisać proces umocnienia podłoża cementem.

                                            Piotr - Warszawa

                                            Polecam program bez niego byłoby ciężko.

                                              Po egzaminie - sesja jesień 2018

                                              Izba Warmińsko-Mazurska - specjalność: konstrukcyjno-budowlana - Egzamin pisemny: 98%; Egzamin ustny: 95%. Krótko i na temat.

                                                Uprawnienia konstrukcyjno-budowlane

                                                Przygotowywałem sie z programem do egzaminu pisemnego ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej w izbie pomorskiej. Powtórzyło się 72 pytania na 75 z całego testu. Egzamin ustny miałem 4 dni po egzaminie testowym. Do tego drugiego egzaminu przygotowywałem się z trybu Egzamin Ustny oraz zabrałem ze sobą segregator. To był strzał w dziesiątkę, ponieważ na sali było za mało rozporządzeń i norm i już po wylosowaniu pytania mogłem się przygotowywać przy swoim stoliku. Pytania z mojego zestawu nr 88:
                                                1. Podać definicję parkingu według przepisów prawa.
                                                2. Wymienić i opisać rodzaje stropodachów.
                                                3. Narysować strop jednokierunkowo zbrojony.
                                                4. Jakie są normowe metody badania zagęszczenia gruntu>
                                                5. Co rozumiesz pod pojęciem fali nadciśnieniowej oraz oddziaływania parasejsmicznego?
                                                6. Sposoby zabezpieczania słupów murowych.
                                                7. Grubości spoin wg rozporządzenie.
                                                8. Rodzaje tynków. Metody ich wykonania oraz zasady odbioru.

                                                  Krzysztof MATBUD

                                                  Polecam, jestem świeżo po egzaminie z 23 listopada 2018. Specjalność konstrukcyjna 96%.

                                                    Mostowiec

                                                    Ze specjalności mostowej w sesji jesień 2018 powtórzyło się 92% pytań. Pozdrawiam

                                                      Michał

                                                      Polecam, na moim egzaminie w specjalności konstrukcyjno-budowlanej pytania się powtórzyły te co w programie.

                                                        Zadowolony

                                                        Izba: Pomorska, Specjalność: Kolejowa - projektowe i wykonawcze bez ograniczeń. Na egzaminie dostałem około 92% punktów. Nauka przyjazny i bardzo dobry kontakt ze konsultantem. Pozdrawiam

                                                          Drogowe - kierownik budowy

                                                          Dobry wieczór, egzamin zdawałem ze specjalności drogowej bez ograniczeń. Program bardzo przyjazny w nauce i chyba najlepszy na rynku, a przetestowałem już ich kilka. Egzamin pisemny zaliczyłem na 94%. Tylko dwa pytania były nowe, ale dałem radę. Wykułem się całej bazy i to wystarczyło. Egzamin ustny był trudny, ale również go zaliczyłem. Moje pytania z ustnego:
                                                          Zestaw nr 5:
                                                          1. Opisać ze względu na jakie warunki prowadzenia robót, kierownik ma obowiązek sporządzenia planu BIOZ?
                                                          2. Jakie punkty obiektu budowlanego podlegają wytyczeniu?
                                                          3. Kiedy i jak należy przeprowadzić naprawę nawierzchni bitumicznej na podbudowie sztywnej przy spękaniu odbitym?
                                                          4. Co to jest ciężki wypadek?
                                                          5. Jak należy zaprojektować nasyp na gruntach o małej nośności?
                                                          6. Do jakich warstw stosujemy SMA. Jakie stosujemy lepiszcza, stabilizatory, w jakich ilościach oraz podać na co należy zwrócić uwagę przy projektowaniu mieszanki?
                                                          7. Jaka jest różnica w wykonawstwie między podbudową betonową, a podbudową z chudego betonu oraz co jest szczególnego przy wykonywaniu tej drugiej?
                                                          8. Podać co jest przyczyną uszkodzenia nawierzchni (zdjęcie pęknięcia podłużnego + przekroje konstrukcji + geologia).

                                                            Marta K

                                                            Super program !!! Zdałam dzięki i wyłącznie wam. Dziękuję. Mój wynik na egzaminie pisemnym to 96%

                                                              Uprawnienia sanitarne

                                                              Dzień dobry, na egzaminie powtórzyło się około 94% pytań z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2018. Zakupiłem wersję na komputer i uczyłem się około 3 miesięcy, ponieważ musiałem opanować ponad 4000 pytań. Na egzamin ustny przygotowywałem się z trybu Egzamin Ustny i również egzamin zaliczony. Na egzaminie ustnym wylosowałem zestaw 88, pytania zamieszczam poniżej:
                                                              1. Służby bhp w zakładzie pracy - jaką pełnia role, ich zadania.
                                                              2. Bezpieczeństwo i higiena pracy przy pracach wykonywanych w kanale ściekowym/studzience - omówić.
                                                              3. Pomieszczenia zagrożone wybuchem - jaką należy stosować wentylację? Opis działania.
                                                              4. Obliczenia projektowe dla kanalizacji deszczowej na obiektach przemysłowych.
                                                              5. Jakie budynki nie wymagają pozwolenia na rozbiórkę?
                                                              6. Odległości sieci wodociągowej od infrastruktury w mieście.
                                                              7. Zespół zaporowo-upustowy w instalacji gazowej - opis działania.
                                                              8. Dokumentacja powykonawcza instalacji grzewczych.
                                                              9. Czy w każdej instalacji CO należy zastosować naczynie wzbiorcze przeponowe?
                                                              10. Omówić gdzie odprowadzamy ścieki z domów na osiedlu jeśli nie ma doprowadzenia kanalizacji. Podać odległości zbiorników od drzwi i okien, granicy działki, studni.

                                                                Marek

                                                                Izba Pomorska - specjalność Sanitarna wykonawcze bez ograniczeń. Mój wynik 94%. Uczyłem się tylko z tej strony. Jak dla mnie genialna sprawa. Dziękuję i polecam innym.

                                                                  Drogowiec

                                                                  Boże, dziękuję koleżance za polecenie tego programu. Jestem po egzaminie, który zdawałem 23 listopada 2018 roku - uprawnienia wykonawcze drogowe bez ograniczeń. Na 75 pytań testowych powtórzyło się 70 !!! Program jest bardzo przydatny. Kolega korzystał z innego i nie zdał. Bardzo się cieszę, ze mogłem korzystać z tego programu. Polecam go teraz innym kolegom, a co najważniejsze przy kolejnym egzaminie na kolejne uprawnienia również będę używał tego programu. SERDECZNIE POLECAM !

                                                                    Użytkownik

                                                                    Dzień dobry, Egzamin zdawałem w izbie mazowieckiej w specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Na egzaminie pisemnym powtórzyło się około 96% pytań z programu. Wyszedłem już po 15 minutach z sali egzaminacyjnej i pojechałem do domu uczyć się na ustny. POLECAM

                                                                      Mati

                                                                      Program stanowił moje podstawowe i w zasadzie jedyne źródło przygotowania się do egzaminu testowego. Największa baza pytań w sieci i do tego u mnie powtarzalność pytań- instalacje i sieci elektryczne- około 90%. Zdałem na 93% w zasadzie na samym programie.

                                                                        Architekt 2018

                                                                        Jestem po egzaminie ze specjalności architektonicznej bez ograniczeń. Egzamin zdawałem 8 czerwca. Pytania z programu powtórzyły się w około 94%. Sama nauka z programu bez problemu wystarczy do uzyskania pozytywnego wyniku z egzaminu. Egzamin ustny również do przodu. Na ustnym miałem zakupiony segregator z aktami prawnymi. Dobra rzecz, ponieważ w segregatorze miałem wszystkie aktualne rozporządzenia na egzamin. Segregator bez problemu wniosłem na egzamin. Dziękuję za pomoc w przygotowaniu do egzaminu na uprawnienia budowlane. Pozdrawiam, Marcin

                                                                          Sanitarne - egzamin

                                                                          Dzień dobry, swój egzamin na uprawnienia budowlane zdawałem ze specjalności sanitarnej do projektowania i kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń. Uczyłem się z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2018. Baza pytań największa w całej sieci i co najważniejsze pytania na egzminie docelowym pojawiły się w 94%. Wyszedłem z sali egzaminacyjnej po 15 minutach jako pierwszy. Byłem bardzo spokojny o wynik. Po egzaminie, gdy Komisja Kwalifikacyjna odczytała wyniki, szybko wróciłem do domu, aby przygotowywać się do egzaminu ustnego. Egzamin ustny miałem 19.05.2018 zestaw nr 71:
                                                                          1. Kto podlega karze pieniężnej wg Prawa Energetycznego?
                                                                          2. Kto podlega odpowiedzialności zawodowej w budownictwie?
                                                                          3. Przewody i kanały spalinowe odprowadzające spaliny od urządzeń gazowych z wyłączeniem kotłów.
                                                                          4. Warunki, aby można było przystąpić do prac w kanałach ściekowych.
                                                                          5. Prostowanie błędnych zapisów w książce obiektu budowlanego.
                                                                          6. Wentylacja basenu kąpielowego przy hali sportowej.
                                                                          7. Schemat kotłowni z kotłem gazowym dla domu jednorodzinnego.
                                                                          8. Opisać elementy przyłącza gazowego.
                                                                          9. Warunki dla gospodarki wodno-ściekowej dla budynków mieszkalnych przy braku sieci uzbrojenia.
                                                                          10. Co kierownik robót musi zrobić przed przystąpieniem do montażu sieci kanalizacyjnej gdy stanowi ona oddzielną budowę?

                                                                          Egzamin ustny również do przodu. Teraz czekam tylko na uroczyste wręczenie decyzji o zdobyciu uprawnień budowlanych i lecę po podwyżkę do prezesa 🙂 🙂

                                                                            Marta

                                                                            Zdecydowanie polecam program. Jestem po egzaminie. Uczyłam się tylko z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2018. Baza pytań powtórzyła się na egzaminie. Pozdrawiam

                                                                              Użytkownik

                                                                              Polecam program. Jestem po egzaminie ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej wykonawcze bez ograniczeń. Powtarzalność pytań w sesji WIOSNA 2018 była równa około 96%. Co tu więcej pisać. POLECAM i POZDRAWIAM

                                                                                Mosty

                                                                                Dobry wieczór, egzamin zdawałem w Pomorskiej Izbie Inżynierów Budownictwa. Specjalność mostowa wykonawcze bez ograniczeń. Egzamin odbył się 18 maja 2018. Przygotowywałem się tylko z programu. Egzamin zdany bez najmniejszego problemu. Wystarczy wykuć się na pamięć pytań i odpowiedzi i nie ma żadnego stresu. Idziesz, rozwiązujsze i zdajesz. POLECAM WSZYSTKIM TEN PROGRAMIK !!!

                                                                                  Inżynier

                                                                                  Izba Małopolska; specjalność konstrukcyjno-budowlana bez ograniczeń; sesja WIOSNA 2018. Egzamin do przodu z wynikiem 92%. Program super zrobiony i bardzo przydatny do zaliczenia egzaminu. Polecam opcję 3 w 1 z segregatorem z aktami prawnymi. Dzięki tej opcji miałem komplet wszystkiego co mi potrzeba było do egzaminu. Nie musiałem nic szukać więcej, tylko mogłem od razu przystąpić do nauki. Zaufałem i się nie zawiodłem. Egzamin ustny też zdany, dużo pytań powtórzyło sięz trybu Egzamin Ustny 2018, który dostępny był w programie. Na egzaminie ustnym wylosowałem zestaw numer 74:
                                                                                  1. Wymień 3 zabezpieczenia dostępu na budowę osobom postronnym. (pyt. dodatkowe jak zabezpieczyć chodnik usytuowany bezpośrednio przy budowie)
                                                                                  2. Jak powinien wyglądać wpis do ksiązki obiektu (pyt. dodatkowe czy może się wpisać osoba dokonująca kontroli)
                                                                                  3. Otulina ze względu na przyczepność (pyt. dodatkowe jaka otulina dla zbrojenia płyty fundamentowej)
                                                                                  4. Przy jakiej liczbie pracowników i przy jakim czasie trwania budowy należy sporządzić plan BIOZ?
                                                                                  5. Mieszanka betonowa i dodatki do betonowania w okresie obniżonych temperatur. (mówiłem o domieszkach, pyt. dodatkowe czy znam jakiś konkretny plastyfikator z nazwy)
                                                                                  5. Strop Ackermana - konstrukcja, montaż (pyt. dodatkowe jaki jest przekrój żebra - odp. teowy)
                                                                                  6. Osnowa dla hali stalowej
                                                                                  7. Studnie fundamentowe

                                                                                  W przyszłej sesji również będę zdawał egzamin ze specjalności elektrycznej i na pewno skorzystam z Waszych usług. Dziękuję za współpracę i pozdrawiam twórców.

                                                                                    Po egzaminie

                                                                                    Egzamin zdawałem w sesji WIOSNA 2018, specjalność elektryczna bez ograniczeń. Egzamin pisemny zdałem z wynikiem 98%. Gdyby nie program to ciężko by było nauczyć się kilkuset ustaw i rozporządzeń. Do każdego pytania w programie przywołana jest podstawna prawna co znacznie ułatwia naukę. Zakupiłem również segregator z aktami prawnymi, który zabrałem ze sobą na egzamin ustny i to był strzał w dziesiątkę, ponieważ po wylosowaniu zestawu pytań od razu znalażłem odpowiedzi na pytania. Uważam, że cena za program nie jest wysoka w porównaniu z opłatą za egzamin. Wyszedłem z założenia, że lepiej nie ryzykować i nie uczyć się na własną rękę tylko zakupić licencję. Portal polecił mi znajomy, który zdawał egzamin w poprzedniej sesji i przygotowywał się właśnie z tego portalu. Pozdrawiam

                                                                                      Użytkownik

                                                                                      Dzień dobry, jestem po egzaminie ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej do kierowania robotami bez ograniczeń - sesja WIOSNA 2018. Egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym. Na egzaminie pojawiło się około 96% takich samych jak w programie. Do egzaminu przygotowywałem się kilka miesięcy po pare godzin dziennie. Podpowiedzi obrazkowe zrobiły robote, ponieważ dzięki nim przyswajałem wiedzę bardzo szybko. Egzamin ustny również udało się zdać z programem. POLECAM - DAJĘ 5 GWIAZDEK !

                                                                                        Kierownik Budowy

                                                                                        Witam, dziś egzamin zdawałem w izbie wielkopolskiej w specjalności konstrukcyjno-budowlanej bez ograniczeń wykonawcze. Powtarzalność pytań z bazy pytań programu wyniosła około 94%. Egzamin pisemny do przodu. Pytania z ustnego, które miałem - zestaw 29:
                                                                                        1. Kontrole przeprowadzane przez organy nadzoru budowlanego.
                                                                                        2. Elementy rusztowań i co powinny zapewniać
                                                                                        3. Sposoby obudowy głębokich wykopów.
                                                                                        4. Otulina z uwagi na przyczepność
                                                                                        5. Otulina stropu belki słupa . Otulina z uwagi na zageszczenie
                                                                                        6. Roboty w niskich temperatur. Jaka mieszanke betonową, dodatkowe pytania jaki cement zimą i od jakiej temperatury mówimy o niskich temp
                                                                                        7. Co trzeba zrobić przed rozpoczęciem robót ziemnych przy użyciu ciężkiego sprzętu
                                                                                        8. Co wynika z protokołów kontroli okresowych (roboty remontowe, bieżące, remonty główne, pracę konserwacyjne)

                                                                                        POLECAM STRONĘ JAKO PODSTAWĘ DO PRZYGOTOWANIA SIĘDO EGZAMINU.

                                                                                          Opinia po egzaminie

                                                                                          Specjalność konstrukcyjno-budowlana projektowe i wykonawcze bez ograniczeń w izbie mazowieckiej - egzamin w sesji majowej 2018. Na egzaminie pojawiło się dokładnie 87/90 identycznych pytań jak w bazie programu. Wynik pozytywny. 3 pytania dotyczyły metra, ale znałem na nie odpowiedź. Egzamin ustny miałem też dzisiaj zaraz po pisemnym. Wylosowałem z tego co pamiętam numer zestawu 9, w którym były następujące pytania:
                                                                                          1. Czy wymaga pozwolenia na budowę budowa budynku gospodarczego o powierzchni zabudowy 30 m2 i rozpiętości konstrukcji 4,50 m?
                                                                                          2. Jaka jest rola Okręgowej Rady Izby Inżynierów Budownictwa
                                                                                          3. Czym jest Geodezyjna Ewidencja Sieci Uzbrojenia Terenu?
                                                                                          4. Do czego zobowiązuje się inwestor przez umowę o roboty budowlane
                                                                                          5. Opisz budynki oznaczone ZL1, ZL2.
                                                                                          6. Kiedy można uznać ścianę o szerokości 0,5 cegły za nośną?
                                                                                          7. Co wpływa na wielkość ugięcia obciążonego elementu konstrukcji? Omówić na przykładzie belki swobodnie podpartej.
                                                                                          8. Kiedy stosujemy maty, a kiedy taśmy węglanowe?
                                                                                          9. Kolejność robót przy wykonywaniu posadzek betonowych w garażach wielkopowierzchniowych.
                                                                                          10. Jakie znasz sposoby łączenia prętów zbrojeniowych?

                                                                                            Użytkownik programu

                                                                                            Witam, Egzamin sesja WIOSNA 2018. Program pomógł mi zdaniu egzaminu. Uzyskałem wyniki 96% ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej do projektowania i kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń. Do egzaminu uczyłem się około 3 miesięcy, ponieważ baza pytań w programie dla mojej specjalności wynosiła ponad 4000 pytań. Z programu również uczyłem się do egzaminu ustnego, korzystając z trybu Egzamin Ustny 2018. Na egzaminie ustnym wylosowałem zestaw nr 68, w którym były następujące pytania:
                                                                                            1.Wyznacz szerokość współpracującej płyty w skrajnym przęśle belki ciągłej.
                                                                                            Dane: rozstaw osiowy belki (l) = 3m; wysokość płyty = 0,1m; szerokość belki = 0,2m; rozpiętość belki = 6m
                                                                                            2. Minimalny stopień zbrojenia w elementach zginanych.
                                                                                            3. Od czego zależy i jaka powinna być wilgotność litego drewna konstrukcyjnego stosowanego na elementy konstrukcyjne?
                                                                                            4. Podaj max i mini grubość spoin poziomych i spoin poprzecznych dla murów wykonywanych na zaprawie cementowo-wapiennej. Kiedy spoiny poziome uważa się za wypełnione?
                                                                                            5. Co to jest klasa wykonania konstrukcji EXC? Jak należy określić klasę wykonania konstrukcji EXC?
                                                                                            6. Obowiązki inwestora w procesie budowlanym w rozumieniu ustawy prawo budowlane.
                                                                                            7. Podać wymagania dla przewodów kominowych i ścian, w których się one znajdują.
                                                                                            8. Podaj dopuszczalne wg normy, metody analizy efektów drugiego rzędu w żelbetowych elementach ściskających. Kiedy możemy stosować poszczególne metody uproszczone?
                                                                                            9. Omów zasady wykonania ław drutowych.
                                                                                            10. Jakie wymagania ogólne ewakuacji należy spełnić dla każdego miejsca przeznaczonego na pobyt ludzi w obiekcie budowlanym, wymienić te wymagania.

                                                                                            Gorąco polecam naukę z tym programem zarówno do egzaminu pisemnego oraz ustengo. Pozdrawiam przyszłych kandydatów.

                                                                                              Marek - uprawnienia drogowe

                                                                                              Do egzaminu podchodziłem w minionej sesji wiosennej na MAJ 2018. Moja specjalność to uprawnienia drogowe bez ograniczeń. Na egzaminie pojawiło się bardzo dużo pytań z programu około 92% to te same pytania z bazy. Jestem bardzo zadowolony. Bez programu na prawdę jest ciężko się tego uczyć - nie wiadomo na czym skupić uwagę, ponieważ materiału jest na prawdę dużo. Program bardzo polecam.

                                                                                                Użytkownik

                                                                                                Witam, przygotowuje się do egzaminu w sesji WIOSNA 2018. Zakupiłem pakiet 3 w 1 z segregatorem aktów prawnych. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ mam wszystko czego mi potrzeba do egzaminu. Nic więcej nie musze szukac. Segregator zabiorę na egzamin ustny, ponieważ będe mógł doczepić pomiędzy akty prawne jakieś swoje notatki i ściągi 🙂 Trzymajcie kciuki:)

                                                                                                  Kandydat

                                                                                                  Egzamin będę zdawał ze specjalności sanitarnej w sesji wiosna 2018. Zakupiłem program do nauki w wersji na komputer + telefon + segregator w promocyjnej cenie 3 w 1. Podczas dotychczasowej nauki jestem bardzo zadowolony. Program posiada aktualną bazę pytań, która zawiera zmiany od 01.01.2018 roku + segregator i nie musze nic więcej szukać. To chyba jedyny portal, która oferuje WSZYSTKO.

                                                                                                    Marcin

                                                                                                    Na tym programie zdawałem egzamin w sepecjalności konstrukcyjno-budowlanej w poprzedniej sesji. Egzamin zaliczony w 98%. Polecam program. W tej sesji zdaję następne uprawienia i zakupilem segregator z aktami prawnymi. To jest najlepsza rzecz jaka może być. Przesyłka błyskawiczna i wszystko mam w jednym segregatorze, który mogę zabrac na egzamin ustny. Pozdrawiam

                                                                                                      Małgorzata M.

                                                                                                      Witam, na początku chciałam podziękować autorom tego portalu oraz programu za pomoc w nauce do egzaminu na uprawnienia budowlane. Jestem po egzaminie pisemnym JESIEŃ 2017 - specjalność architektoniczna. Na egzaminie pojawiło się około 94% pytań z programu . Polecam i również kontakt znakomity. Pozdrawiam

                                                                                                        Architekt 2017

                                                                                                        Witam, do egzaminu przystępowałem w grudniu 2017 roku w izbie pomorskiej. Egzamin odbywał się na auli na Politechnice Gdańskiej. Na egzaminie pisemnym uzyskałem 96% . Uczyłem się z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 w wersji na komputer oraz wykupiłem tę wersję na telefon, żeby nie marnować czasu gdy bylem poza domem. Tak na prawdę to tylko dzięki Wam zdałem i za to dziękuję.

                                                                                                          Meyer_82

                                                                                                          Egzamin sesja JESIEŃ 2017. Specjalność konstrukcyjno-budowlana projektowe i wykonwacze bez ograniczeń. Izba Wielkopolska. Część pisemna ukończona z wynikiem 92%. Teraz czekam na ustny. Program jak najbardziej mogę polecić.

                                                                                                            Egzamin instalacje elektryczne

                                                                                                            Dzień dobry, egzamin zdawałem w izbie śląskiej w specjalności elektrycznej. Do egzaminu przygotowywałem się z pomocą tego portalu. Egzamin w sesji JESIEŃ 2017 zdałem z wynikiem 94%. Już po 15 minutach miałem rozwiązany cały test. Nauka z programem oferowanym przez was to czysta przyjemność i co najważniejsze satysfakcja 🙂

                                                                                                              Kierownik Budowy

                                                                                                              Dzień dobry, jestem ledwo co po egzaminie 🙂 Jestem zdumiony moim wynikiem 98%. Specjalność konstrukcyjno-budowlana bez ograniczeń. Dziękuję zespołowi tego portalu za pomoc w przygotowaniu do egzaminu. Bez was było by ciężko. Dziękuję i pozdrawiam z całego serca.

                                                                                                                Po egzaminie

                                                                                                                Witam, egzamin zdawałem w izbie pomorskiej w sesji jesiennej 2017, specjalność instalacje sanitarne bez ograniczeń. Do tego egzaminu przygotowywałem się tylko z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017. Program zakupiłem 3 miesiące przed terminem egzaminu, ponieważ do nauczenia się była bardzo duża baza pytań. Na egzaminie powtórzyło się około 94% pytań. Teraz czekam tylko na ustny.

                                                                                                                  Użytkownik

                                                                                                                  Egzamin zdawałem w sesji JESIEŃ 2017. Specjalność konstrukcyjno-budowlana bez ograniczeń. Izba Mazowiecka. Mój wynik to 96% na egzaminie pisemnym. Uczyłem się tylko z tego programu dostępnego na tej stronie. Opanowałem cała bazę pytań i na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Szczerze polecam program dla uczących się na przyszła sesję. Pozdrawiam serdecznie

                                                                                                                    gość

                                                                                                                    Naprawdę przydatny program do wspomagania nauki. Polecam

                                                                                                                      Niszczu

                                                                                                                      Mazowiecka Izba, drogowe wykonawcze bez ograniczeń. Egzamin pisemny bez większego problemu, kilka pytań nowych, ale powtarzalność pytań na tyle duża, że nie ma czym się przejmować. Egzamin ustny: 3 pytania z prawa budowlanego, 1 z rozporządzenia ministra transportu, praktyczne, wykonanie podbudowy z kruszywa łamanego,narysować przekrój poprzeczny ścieku podchodnikowego z wyjściem na skarpę.

                                                                                                                        Inżynier

                                                                                                                        Witam. Dzisiaj pisałam egzamin z branży sanitarnej z wynikiem pozytywnym. Powtórzyły się pytania z programu. Około 15 pytań było całkiem nowych np. Kolor kanalizacji na mapie, dopuszczalny udział procentowy swieżgo powietrza w recyrkulacji (10, 20, 30) , w jakiej formie nie przedstawia się dokumentacji geotechnicznej( ekspertyza ), jakie hydranty dla ZL. Pytania były tylko z zakresu branży sanitarnej + kpa

                                                                                                                          Rafał

                                                                                                                          W dniu dzisiejszym zdałem egzamin pisemny w Śląskiej Izbie. Na egzaminie pojawiło się ok 90%. Program bardzo pomocny.

                                                                                                                            Architekt

                                                                                                                            Jestem architektem. Egzamin na uprawnienia budowlane zdawałem w czerwcu 2017 roku. Korzystałem z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017. Pytania na egzaminie powtórzyły się w około 92%. Program bardzo polecam również dla architektów. Dzięki opcji podpowiedzi w formie pełnej treści paragrafu oraz genialnej podpowiedzi w formie rysunków bardzo łatwo zapamiętać poprawne odpowiedzi.

                                                                                                                              Gość

                                                                                                                              Egzamin - maj 2017 (sesja wiosenna). Specjalność instalacje sanitarne bez ograniczeń. Egzamin zdałem z wynikiem 98%. Miałem tylko jeden błąd egzaminie. Reszta zgodna z programem. Już po 15 minutach miałem cały test rozwiązany i tylko sobie sprawdzałem odpowiedzi. Program jak najbardziej polecam. Robię na nim już następne uprawnienia ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej w listopadzie 2017.

                                                                                                                                Użytkownik

                                                                                                                                Z programem uczyłem się przygotowując się do sesji w maju 2017 ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Egzamin pisemny zdany z wynikiem 96%. Pytania z programu powtórzyły się na egzaminie i praktycznie po 20 minutach miałem cały test rozwiązany. Polecam. Teraz przygotowuję się do egzaminu ze specjalności architektonicznej. Bazuję tylko na tym programie. Pozdrawiam

                                                                                                                                  Architekt/Konstruktor

                                                                                                                                  Dzień dobry, z programem TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 zdałem egzamin w sesji wiosna 2017. Program jest bardzo intuicyjny i posiada podpowiedzi obrazkowe, które bardzo ułatwiają naukę i przyswajanie poprawnych odpowiedzi. Na egzaminie pojawiło się około 92% pytań z programu. Również super współpraca z autorami programu. Na każdego maila odpowiadali w ciągu 5 minut. POLECAM

                                                                                                                                    Gość

                                                                                                                                    Z programem robie już drugie uprawnienia budowlane. Na poprzednim egzaminie pojawiło się około 92% pytań z bazy programu. Teraz zakupiłam licencję drugi raz i przygotowuje się do egzaminu w listopadzie 2017. Polecam program wszystkim zdającym egzamin na jesieni 2017. Uczę się tylko pytań z bazy i wiem, że to wystarczy do pozytywnego zaliczenia egzaminu pisemnego. Pozdrawiam

                                                                                                                                      Zadowolony użytkownik

                                                                                                                                      Korzystałem z programu na uprawnienia budowlane przed egzaminem w maju 2017. Baza pytań jest super opracowana. Pytania na egzaminie powtórzyły się. Egzamin pisemny zdałem z wynikiem 94%. Opanowanie bazy pytań wystarczyło. Do nauki przed egzaminem ustnym korzystalem z Egzamin Ustny. Dziękuje autorom portalu za współpracę. Na pewno wrócę do programu przy nauce do następnych uprawnień budowlanych

                                                                                                                                        Małgorzata Kordek

                                                                                                                                        Dzień dobry, egzamin na uprawnienia budowlane zdawałam 19 maja 2017 ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej, a w czerwcu uprawnienia architektoniczne. Korzystałam z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 do nauki do tych dwóch egzaminów. Mój wynik na egzaminie w maju to 96%, a w czerwcu 92%. Program polecam w 100%. Uczyłam się tylko z niego i pytania powtórzyły się. Pozdrawiam

                                                                                                                                          Łukasz Mrowiec

                                                                                                                                          Dzień dobry, korzystałem z programu przed sesją w maju 2017.Zdawałem egzamin ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Mój wynik to 92%.Teraz zaktualizowałem program i przygotowuje się do egzaminu w listopadzie 2017, ponieważ robię następnę uprawnienia, ale już z instalacji sanitarnych.Z doświadczenia z poprzedniej sesji polecam program w 100%.Nauczyłem się całej bazy pytań przed egzaminem i to wystarczyło.

                                                                                                                                            Weronika Szarek

                                                                                                                                            Mój wynik to 96% ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej w izbie mazowieckiej. Program jest naprawdę świetny. Potwierdzam wpisy moich poprzedników. Baza pytań jest unikalna i nie znalazłam takich na innych portalach. Pytania powtarzają się na egzaminie. Również bardzo pomocny okazał się tryb Egzaminu Ustnego. Polecam program 🙂 Robię na nim już drugie uprawnienia.

                                                                                                                                              Marta68

                                                                                                                                              Jestem szczęśliwą posiadaczką programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 🙂 Program jest niesamowity. Przygotowuje się aktualnie do sesji w listopadzie 2017 i nauka z tym programem to czysta przyjemność. Podpowiedzi w formie obrazków oraz pełnych treści aktów prawnych pozwalają na bardzo szybkie przyswojenie pytań. Również bardzo przyjazny interfejs programu.

                                                                                                                                                Eryk W.

                                                                                                                                                Również zakupilem program na sesje jesień 2017 opcje 3 w 1. Jestem zadowolony. Trochę tych pytań jest, ale zawsze wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na spokojnie niż na ostatnią chwile. Program bardzo przyjazny i intuicyjny, podpowiedzi rysunkowe oraz w formie treści aktu prawnego bardzo ułatwiają naukę. Polecam

                                                                                                                                                  Zbigniew Warycki

                                                                                                                                                  Zadawałem egzamin w sesji wiosna 2017. Program pomocny. Na moim egzaminie pojawiło się około 90% z programu. Dodam, że jestem architektem i egzamin zadawałem w Mazowieckiej Izbie Architektów. Z tego co widzę po komentarzach to program zarówno zdaje egzamin u inżynierów, jak i architektów:) To jest chyba jedyny taki program na rynku, przetestowałem kilka i ten jak dla mnie jest najlepszy

                                                                                                                                                    Reszel

                                                                                                                                                    Witam, zakupiłem program w promocji 3 w 1 przed sesją jesień 2017. Jestem bardzo zadowolony. Program posiada bardzo obszerną baze pytań, dlatego postanowiłem powoli zacząć uczyć się już teraz. Jak będę po egzaminie 19 listopada 2017 to dam znaka jak poszło. Mam nadzieję, że będę mógł zamieścić taka sama opinie jak moi poprzednicy.

                                                                                                                                                      Gironi

                                                                                                                                                      Jestem już po egzaminie pisemnym oraz ustnym w Izbie Małopolskiej. Sesja maj 2017. Program jest genialny - około 96% pytań powtórzyło się na egzaminie!!! Wykupilem dostęp do trybu Egzamin Ustny i pytania powtórzyły się na moim egzaminie. Zdobycie uprawnienień budowlanych to dla każdego wielkie marzenia, a program ten pomaga to marzenie spełnić. Moje spełnił:)

                                                                                                                                                        Aleksandra

                                                                                                                                                        Na moim egzaminie powtórzyło się się około 90% pytań.

                                                                                                                                                          Marcin Koterba

                                                                                                                                                          Egzamin maj 2017 roku - specjalność kontrukcyjno-budowlana. Na mojej karcie pojawiło się około 92% pytań z programu. Nie wyobrażam sobie nauki do egzaminu bez tego programu. To i tak mały wydatek, ale opanowywując wszystkie pytania z bazy można być spokojnym zdania egzaminu, który i tak jest bardzo drogi. Dziekuję i pozdrawiam Marcin Koterba

                                                                                                                                                            Marcel Sarnecki

                                                                                                                                                            Przejrzalem dużo portali z programami, ale ten faktycznie posiada unikalną baze pytań, która nie powtarza sie na innych stronach. Swój egzamin zdałem. POLECAM

                                                                                                                                                              kierownik Jacek

                                                                                                                                                              Jestem świeżo po dzisiejszym egzaminie 19.05.2017. Egzamin zdawałem ze specjalności sanitarnej. Program zakupiłem z polecenia znajomego, który zdawał egzamin w poprzedniej sesji. Wynik POZYTYWNY:) Na karcie pojawiło się około 90% pytań z bazy pytań z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017. Super sprawa:) Dziekuje. Teraz czeka mnie tylko egzamin ustny, ale uczciwie odbywałem praktykę, więc sie nie boję:)

                                                                                                                                                                Małgorzata

                                                                                                                                                                Nauka z tym programem to czysta przyjemność. Podpowiedzi w formie obrazków bardzo szybko ułatwiają naukę. Mój wynik na egzaminie to 90% w specjalności konstrukcyjno -budowlanej.

                                                                                                                                                                  Marta Kowalczyk

                                                                                                                                                                  Izba Mazowiecka egzamin 19.05.2017 w specjalności drogowej. Licencje do programu zakupiłam 1 miesiąc przed egzaminem. Uczyłam się w domu i w pracy na komputerze, a w drodze na telefonie. Program jest bardzo przyjazny i intuicyjny w obsłudze. Pytań jest dużo, ale przyswojenie całej bazy pytań zagwarantowało to, że zaliczyłam egzamin z wynikiem 96%. Polecam

                                                                                                                                                                    Marvel86

                                                                                                                                                                    Jestem po dzisiejszym egzaminie. Izba Mazowiecka. Specjalność elektryczna. Mój wynik 96%. Polecam program. Bardzo fajną opcją są podpowiedzi obrazkowe oraz tekstowe. Dzięki temu przyswojenia tak obszernej wiedzy jaką trzeba mieć na egzaminie staje się przyjemnością. Teraz wykupiłem tryb Egzamin Ustny w programie i przygotowuje się do egzaminu ustnego.

                                                                                                                                                                      Mateusz_72

                                                                                                                                                                      Izba Zachodnio-pomorska - egzamin w specjalności sanitarnej. Wynik 92%. Gdyby nie program było by ciężko. Praktycznie wszystkie pytania, które były w bazie programu pojawiły się na egzaminie. Pozdrawiam, Mateusz

                                                                                                                                                                        Magda

                                                                                                                                                                        Na moim egzaminie w Izbie Pomorskiej powtórzyło się około 90% ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Polecam program. Zakupiłam pakiet 3 w 1, to jest najbardziej opłacalna opcja. Dzieki temu mogłam się uczyć na komputerze w domu oraz w podróży. Własnie drukuje akty prawne z programu z aktami na egzamin ustny. Dziękuję jeszcze raz twórcom programu i życze powodzenia.

                                                                                                                                                                          Marek

                                                                                                                                                                          Program super. Bez niego ciężko by było na egzaminie. POLECAM w 100%.

                                                                                                                                                                            Cichy_72

                                                                                                                                                                            Potwierdzam wszystkie wpisy. Nauka z tym programem to była najczystsza przyjemność. Program bardzo przyjazny w nauce i opanowanie bazy pytań w ilości 5000 sztuk przychodzi bardzo sprawnie. Mój wynik na egzaminie to 98%🙂 Liczę na nagrodę z mojej izby za najlepiej zdany egzamin maj 2017 🙂 Trzymajcie kciuki. Za rok będę zdawał projektowe i na pewno tu wrócę.

                                                                                                                                                                              Axel

                                                                                                                                                                              Egzamin MAJ 2017. Specjalność mostowa. Izba Śląska. Mój wynik to 95%. Egzamin zdany. Program jest najlepszą opcją przy nauce do egzaminu pisemnego. Teraz czeka mnie tylko ustny, ale tez będę się uczył z tego programu z trybu Egzamin Ustny. Mam nadzieję, że wynik na ustnym uzyskam podobny. Ogólnie gorąca polecam.

                                                                                                                                                                                Wera

                                                                                                                                                                                Z programem uczyłam się przez około 2 miesiące. Godzinkę dziennie. Przed egzaminem wszystkie statystyki w programie miałam 100%. Na egzamin poszłam bez zadnego stresu, ponieważ znajomi też uczyli się w poprzednich sesjach z tego programu i powiedzieli, że opanowanie całej bazy gwarantuje sukces. Mój wynik 97%🙂 Dziekuje i pozdrawiam

                                                                                                                                                                                  Kierownik Budowy

                                                                                                                                                                                  Witam Zdawałem kolejny egzamin na uprawnienia konstrukcyjne ,hydrotechniczne. Program super powtórzyły się pytania w 97%. Pozdrawiam KB

                                                                                                                                                                                    man

                                                                                                                                                                                    doskonaly program robie na nim kolejne uprawnienia.pozdrawiam

                                                                                                                                                                                    Dodaj wpis: