Opinie o programie


 


 

OPINIE O PROGRAMIE DO 2016 ROKU -

 

--> SPRAWDŹ TUTAJ <--

 


 

OPINIE O PROGRAMIE OD 2017 ROKU ZNAJDUJĄ SIĘ PONIŻEJ:

 

Architekt
10.10.2017

Jestem architektem. Egzamin na uprawnienia budowlane zdawałem w czerwcu 2017 roku. Korzystałem z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017. Pytania na egzaminie powtórzyły się w około 92%. Program bardzo polecam również dla architektów. Dzięki opcji podpowiedzi w formie pełnej treści paragrafu oraz genialnej podpowiedzi w formie rysunków bardzo łatwo zapamiętać poprawne odpowiedzi.

Gość
04.10.2017

Egzamin - maj 2017 (sesja wiosenna). Specjalność instalacje sanitarne bez ograniczeń. Egzamin zdałem z wynikiem 98%. Miałem tylko jeden błąd egzaminie. Reszta zgodna z programem. Już po 15 minutach miałem cały test rozwiązany i tylko sobie sprawdzałem odpowiedzi. Program jak najbardziej polecam. Robię na nim już następne uprawnienia ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej w listopadzie 2017.

Użytkownik
28.09.2017

Z programem uczyłem się przygotowując się do sesji w maju 2017 ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Egzamin pisemny zdany z wynikiem 96%. Pytania z programu powtórzyły się na egzaminie i praktycznie po 20 minutach miałem cały test rozwiązany. Polecam. Teraz przygotowuję się do egzaminu ze specjalności architektonicznej. Bazuję tylko na tym programie. Pozdrawiam

Architekt/Konstruktor
20.09.2017

Dzień dobry, z programem TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 zdałem egzamin w sesji wiosna 2017. Program jest bardzo intuicyjny i posiada podpowiedzi obrazkowe, które bardzo ułatwiają naukę i przyswajanie poprawnych odpowiedzi. Na egzaminie pojawiło się około 92% pytań z programu. Również super współpraca z autorami programu. Na każdego maila odpowiadali w ciągu 5 minut. POLECAM

Gość
19.09.2017

Z programem robie już drugie uprawnienia budowlane. Na poprzednim egzaminie pojawiło się około 92% pytań z bazy programu. Teraz zakupiłam licencję drugi raz i przygotowuje się do egzaminu w listopadzie 2017. Polecam program wszystkim zdającym egzamin na jesieni 2017. Uczę się tylko pytań z bazy i wiem, że to wystarczy do pozytywnego zaliczenia egzaminu pisemnego. Pozdrawiam

Zadowolony użytkownik
17.09.2017

Korzystałem z programu na uprawnienia budowlane przed egzaminem w maju 2017. Baza pytań jest super opracowana. Pytania na egzaminie powtórzyły się. Egzamin pisemny zdałem z wynikiem 94%. Opanowanie bazy pytań wystarczyło. Do nauki przed egzaminem ustnym korzystalem z Egzamin Ustny. Dziękuje autorom portalu za współpracę. Na pewno wrócę do programu przy nauce do następnych uprawnień budowlanych

Małgorzata Kordek
16.09.2017

Dzień dobry, egzamin na uprawnienia budowlane zdawałam 19 maja 2017 ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej, a w czerwcu uprawnienia architektoniczne. Korzystałam z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 do nauki do tych dwóch egzaminów. Mój wynik na egzaminie w maju to 96%, a w czerwcu 92%. Program polecam w 100%. Uczyłam się tylko z niego i pytania powtórzyły się. Pozdrawiam

Łukasz Mrowiec
13.09.2017

Dzień dobry, korzystałem z programu przed sesją w maju 2017.Zdawałem egzamin ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Mój wynik to 92%.Teraz zaktualizowałem program i przygotowuje się do egzaminu w listopadzie 2017, ponieważ robię następnę uprawnienia, ale już z instalacji sanitarnych.Z doświadczenia z poprzedniej sesji polecam program w 100%.Nauczyłem się całej bazy pytań przed egzaminem i to wystarczyło.

Weronika Szarek
03.08.2017

Mój wynik to 96% ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej w izbie mazowieckiej. Program jest naprawdę świetny. Potwierdzam wpisy moich poprzedników. Baza pytań jest unikalna i nie znalazłam takich na innych portalach. Pytania powtarzają się na egzaminie. Również bardzo pomocny okazał się tryb Egzaminu Ustnego. Polecam program :) Robię na nim już drugie uprawnienia.

Marta68
02.08.2017

Jestem szczęśliwą posiadaczką programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 :) Program jest niesamowity. Przygotowuje się aktualnie do sesji w listopadzie 2017 i nauka z tym programem to czysta przyjemność. Podpowiedzi w formie obrazków oraz pełnych treści aktów prawnych pozwalają na bardzo szybkie przyswojenie pytań. Również bardzo przyjazny interfejs programu.

Eryk W.
04.07.2017

Również zakupilem program na sesje jesień 2017 opcje 3 w 1. Jestem zadowolony. Trochę tych pytań jest, ale zawsze wychodzę z założenia, że lepiej uczyć się na spokojnie niż na ostatnią chwile. Program bardzo przyjazny i intuicyjny, podpowiedzi rysunkowe oraz w formie treści aktu prawnego bardzo ułatwiają naukę. Polecam

Zbigniew Warycki
27.06.2017

Zadawałem egzamin w sesji wiosna 2017. Program pomocny. Na moim egzaminie pojawiło się około 90% z programu. Dodam, że jestem architektem i egzamin zadawałem w Mazowieckiej Izbie Architektów. Z tego co widzę po komentarzach to program zarówno zdaje egzamin u inżynierów, jak i architektów:) To jest chyba jedyny taki program na rynku, przetestowałem kilka i ten jak dla mnie jest najlepszy

Reszel
13.06.2017

Witam, zakupiłem program w promocji 3 w 1 przed sesją jesień 2017. Jestem bardzo zadowolony. Program posiada bardzo obszerną baze pytań, dlatego postanowiłem powoli zacząć uczyć się już teraz. Jak będę po egzaminie 19 listopada 2017 to dam znaka jak poszło. Mam nadzieję, że będę mógł zamieścić taka sama opinie jak moi poprzednicy.

Gironi
21.05.2017

Jestem już po egzaminie pisemnym oraz ustnym w Izbie Małopolskiej. Sesja maj 2017. Program jest genialny - około 96% pytań powtórzyło się na egzaminie!!! Wykupilem dostęp do trybu Egzamin Ustny i pytania powtórzyły się na moim egzaminie. Zdobycie uprawnienień budowlanych to dla każdego wielkie marzenia, a program ten pomaga to marzenie spełnić. Moje spełnił:)

Aleksandra
20.05.2017

Na moim egzaminie powtórzyło się się około 90% pytań.

Marcin Koterba
19.05.2017

Egzamin maj 2017 roku - specjalność kontrukcyjno-budowlana. Na mojej karcie pojawiło się około 92% pytań z programu. Nie wyobrażam sobie nauki do egzaminu bez tego programu. To i tak mały wydatek, ale opanowywując wszystkie pytania z bazy można być spokojnym zdania egzaminu, który i tak jest bardzo drogi. Dziekuję i pozdrawiam Marcin Koterba

Marcel Sarnecki
19.05.2017

Przejrzalem dużo portali z programami, ale ten faktycznie posiada unikalną baze pytań, która nie powtarza sie na innych stronach. Swój egzamin zdałem. POLECAM

kierownik Jacek
19.05.2017

Jestem świeżo po dzisiejszym egzaminie 19.05.2017. Egzamin zdawałem ze specjalności sanitarnej. Program zakupiłem z polecenia znajomego, który zdawał egzamin w poprzedniej sesji. Wynik POZYTYWNY:) Na karcie pojawiło się około 90% pytań z bazy pytań z programu TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017. Super sprawa:) Dziekuje. Teraz czeka mnie tylko egzamin ustny, ale uczciwie odbywałem praktykę, więc sie nie boję:)

Małgorzata
19.05.2017

Nauka z tym programem to czysta przyjemność. Podpowiedzi w formie obrazków bardzo szybko ułatwiają naukę. Mój wynik na egzaminie to 90% w specjalności konstrukcyjno -budowlanej.

Marta Kowalczyk
19.05.2017

Izba Mazowiecka egzamin 19.05.2017 w specjalności drogowej. Licencje do programu zakupiłam 1 miesiąc przed egzaminem. Uczyłam się w domu i w pracy na komputerze, a w drodze na telefonie. Program jest bardzo przyjazny i intuicyjny w obsłudze. Pytań jest dużo, ale przyswojenie całej bazy pytań zagwarantowało to, że zaliczyłam egzamin z wynikiem 96% . Polecam

Marvel86
19.05.2017

Jestem po dzisiejszym egzaminie. Izba Mazowiecka. Specjalność elektryczna. Mój wynik 96%. Polecam program. Bardzo fajną opcją są podpowiedzi obrazkowe oraz tekstowe. Dzięki temu przyswojenia tak obszernej wiedzy jaką trzeba mieć na egzaminie staje się przyjemnością. Teraz wykupiłem tryb Egzamin Ustny w programie i przygotowuje się do egzaminu ustnego.

Mateusz_72
19.05.2017

Izba Zachodnio-pomorska - egzamin w specjalności sanitarnej. Wynik 92%. Gdyby nie program było by ciężko. Praktycznie wszystkie pytania, które były w bazie programu pojawiły się na egzaminie. Pozdrawiam, Mateusz

Magda
19.05.2017

Na moim egzaminie w Izbie Pomorskiej powtórzyło się około 90% ze specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Polecam program. Zakupiłam pakiet 3 w 1, to jest najbardziej opłacalna opcja. Dzieki temu mogłam się uczyć na komputerze w domu oraz w podróży. Własnie drukuje akty prawne z programu z aktami na egzamin ustny. Dziękuję jeszcze raz twórcom programu i życze powodzenia.

Marek
19.05.2017

Program super. Bez niego ciężko by było na egzaminie. POLECAM w 100%.

Cichy_72
19.05.2017

Potwierdzam wszystkie wpisy. Nauka z tym programem to była najczystsza przyjemność. Program bardzo przyjazny w nauce i opanowanie bazy pytań w ilości 5000 sztuk przychodzi bardzo sprawnie. Mój wynik na egzaminie to 98% :) Liczę na nagrodę z mojej izby za najlepiej zdany egzamin maj 2017 :) Trzymajcie kciuki. Za rok będę zdawał projektowe i na pewno tu wrócę.

Axel
19.05.2017

Egzamin MAJ 2017. Specjalność mostowa. Izba Śląska. Mój wynik to 95%. Egzamin zdany. Program jest najlepszą opcją przy nauce do egzaminu pisemnego. Teraz czeka mnie tylko ustny, ale tez będę się uczył z tego programu z trybu Egzamin Ustny. Mam nadzieję, że wynik na ustnym uzyskam podobny. Ogólnie gorąca polecam.

Wera
19.05.2017

Z programem uczyłam się przez około 2 miesiące. Godzinkę dziennie. Przed egzaminem wszystkie statystyki w programie miałam 100%. Na egzamin poszłam bez zadnego stresu, ponieważ znajomi też uczyli się w poprzednich sesjach z tego programu i powiedzieli, że opanowanie całej bazy gwarantuje sukces. Mój wynik 97% :) Dziekuje i pozdrawiam

Kierownik Budowy
05.04.2017

Witam Zdawałem kolejny egzamin na uprawnienia konstrukcyjne ,hydrotechniczne . Program super powtórzyły się pytania w 97%. Pozdrawiam KB

man
15.03.2017

doskonaly program robie na nim kolejne uprawnienia.pozdrawiam

Dodaj wpis:

Autor
Treść wiadomości