Blog

Działanie drgań zdjęcie nr 10
30.05.2018

Odpowiedzi na pytania od użytkowników

W artykule znajdziesz:

Odpowiedzi na pytania od użytkowników


Poniżej zostały zamieszczone odpowiedzi na najczęściej przesyłane do nas przez użytkowników pytania:

 

1. Ile pytań dostępnych w programie TESTY UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017? Czy taka sama ilość pytań jest również w programie na telefon?


Odpowiedź: W programie z testami na uprawnienia budowlane, który dostępny jest na naszej stronie jest zawartych około 5000 pytań. Oczywiście ilość tych pytań zależy od rodzaju wybranej specjalności. W programie na telefon jest identyczna baza pytań. Programy niczym się nie różnią między sobą.


2. Jak duża baza pytań znajduje się w trybie Egzamin Ustny?


Odpowiedź: W trybie Egzamin Ustny znajduje się około 1500 pytań z opracowanymi odpowiedziami dla każdej ze specjalności. Tryb Egzamin Ustny dostępny jest zarówno w programie w wersji na komputer oraz w wersji na telefon/tablet.


3. Co to jest tryb Egzamin w programie z testami na uprawnienia budowlane?


Odpowiedź: W trybie Egzamin każdy użytkownik może rozwiązać test egzaminacyjny identyczny jaki będzie zdawał już na docelowym egzaminie. Ilość pytań oraz czas egzaminu dostosowany jest wymagań panujących na rzeczywistym egzaminie na uprawnienia budowlane.


4. Jak często jest przeprowadzana aktualizacja oprogramowania na stronie www.uprawnienia-budowlane.pl?


Odpowiedź: Aktualizacje są przeprowadzane przed każdą sesją egzaminacyjną: wiosenną oraz jesienią. Każdego dnia obserwujemy zamiany pojawiające się w przepisach budowlanych i staramy się codziennie ulepszać naszą bazę pytań. Po każdej sesji egzaminacyjnej w programie zamieszczamy również pytania z ostatnich sesji egzaminacyjnych. Aktualizacje programów są darmowe i programy można aktualizować w nieograniczonej ilości przez czas trwania licencji.


5. Co to jest funkcja Pytaj do skutku w programie z testami?


Odpowiedź: Funkcja Pytaj do skutku pozwala na ponowne przepytanie użytkownika z pytań, na które udzielił błędnej odpowiedzi aż do momentu 100% poprawnych odpowiedzi.


6. Czy w programie JEDNOLITE AKTY PRAWNE UPRAWNIENIA BUDOWLANE 2017 są zawarte wszystkie ustawy?


Odpowiedź: Tak, w programie dostępne są wszystkie przepisy budowlane potrzebne do egzaminu na uprawnienia budowlane. Program umożliwia filtrowanie wszystkich rozporządzeń zgodnie z rodzajem specjalności. Po wyborze specjalności uprawnień budowlanych program wybiera tylko i włącznie te akty prawne, które dotyczą tej jednej konkretnej specjalności. Dlatego użytkownik nie musi sam szukać ustaw. Do tego w programie ustawy są aktualizowane na bieżąco, dlatego użytkownik zawsze ma pewność, że uczy się aktualnych przepisów budowlanych.


7. Czy są możliwe rabaty i promocje przy zakupie większej ilości kluczy licencyjnych?


Odpowiedź: Tak, w przypadku zakupów grupowych należy przesłać do nas zapytanie na adres mailowy: biuro@uprawnienia-budowlane.pl. W ciągu kilku minut przedstawimy atrakcyjną ofertę.


8. Czy po zakupie można otrzymać fakturę?


Odpowiedź: Tak, po zakupie licencji należy przesłać na nasz mail dostępny w zakładce Kontakt, dane do wystawienia faktury. Fakturę przesyłamy tego samego dnia.

 

 

Najnowsze wpisy

19.06.2024
Działanie drgań zdjęcie nr 11
Uprawnienia wodno-melioracyjne

Prawa do nabywania wody i gruntów oznaczają prawa i obowiązki związane z inicjatywami w zakresie zaopatrzenia w wodę i nabywania…

18.06.2024
Działanie drgań zdjęcie nr 12
Uprawnienia majstra budowlanego

Kwalifikacje kierownika budowy różnią się w zależności od kraju, ale zazwyczaj obejmują zestaw kwalifikacji i umiejętności, które umożliwiają nadzorowanie prac…

Działanie drgań zdjęcie nr 15 Działanie drgań zdjęcie nr 16 Działanie drgań zdjęcie nr 17
Działanie drgań zdjęcie nr 18
Działanie drgań zdjęcie nr 19 Działanie drgań zdjęcie nr 20 Działanie drgań zdjęcie nr 21
Działanie drgań zdjęcie nr 22

53 465

użytkowników zdobyło uprawnienia budowlane z nami
Działanie drgań zdjęcie nr 23

98%

powtarzalności bazy pytań na egzaminie pisemnym i ustnym
Działanie drgań zdjęcie nr 24

32

sesje egzaminacyjne doświadczeń i nauki razem z nami
Działanie drgań zdjęcie nr 31 Działanie drgań zdjęcie nr 32 Działanie drgań zdjęcie nr 33
Działanie drgań zdjęcie nr 34
Działanie drgań zdjęcie nr 35 Działanie drgań zdjęcie nr 36 Działanie drgań zdjęcie nr 37
Działanie drgań zdjęcie nr 38

53 465

użytkowników zdobyło uprawnienia budowlane z nami
Działanie drgań zdjęcie nr 39

98%

powtarzalności bazy pytań na egzaminie pisemnym i ustnym
Działanie drgań zdjęcie nr 40

32

sesje egzaminacyjne doświadczeń i nauki razem z nami